menu

FAQ Kinderfeestje

Veel gestelde vragen over kinderfeestjes

 

Hoe kan ik reserveren? Via deze pagina kan je reserveren.

Hoe lang duurt een verjaardagsfeestje? Dat bepaal je zelf! Meestal duurt het tussen de 3,5 en 4 uur, maar je mag blijven tot sluitingstijd.

Wanneer is het het minst druk? Hoe eerder je bent, hoe rustiger het is.

Kunnen we ook met een groep komen zonder een kinderfeestje te boeken? Ja hoor. Dan betaal je per persoon de reguliere entree en kun je eten en drinken los bestellen aan de bar.

Kunnen we ook een feest vieren voor 2 jarigen tegelijk? Natuurlijk kan dat. Voor het extra cadeau voor de tweede jarige brengen we 10 euro in rekening.

Is er tijd voor het uitpakken van cadeautjes? Ja, dat kan!

Één van de kinderen heeft een (gluten)allergie, wat nu? Wij vinden het fijn als je voor een kind met een allergie zelf eten en/of drinken meebrengt.

Mag ik zelf lekkers meebrengen? Nee, eigen consumpties zijn niet toegestaan, met uitzondering van babyvoeding en speciale diëten voor allergieën. De kinderen van het kinderfeestje krijgen onbeperkt ranja.

Kunnen kleine kinderen ook meekomen, is er voor hen ook iets te doen? Kleine kinderen zijn welkom en kunnen tot 4 jaar gratis naar binnen. We hebben bouwblokken en zij kunnen tekenen en kleuren. Bestel eventueel eten of drinken voor hen ‘los’ aan de bar. De Ontdekfabriek is het leukst voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.