menu

Kinderfeestjes

Reserveer hier

Bouw het leukste kinderfeestje ooit!

English here; Reserveringsformulier hier

Ben je (bijna) jarig? Bouw je feestje in De Ontdekfabriek! We ontvangen je met een mooi cadeau en vragen je vrienden en vriendinnen natuurlijk om voor je te zingen! Als je wilt kun je ook hun cadeautjes uitpakken bij ons.

Na de ontvangst gaan jullie vrij rondlopen, een geweldige film bekijken, spelen, bouwen en lol trappen: binnen én in de lente en zomer ook buiten. Als het nodig is helpen onze avonturenbegeleiders jullie verder. Als je uitvinder wilt worden kun je nu al beroemd worden en een mooie herinnering fotograferen op onze Uitvinders Wall of Fame!

Er zijn een heleboel ACTIVITEITEN, DAT LEES JE HIER!

En tussendoor mag je zoveel ranja drinken als je wilt. Tijdens lunchtijd of aan het einde van de middag zijn er lekkere poffertjes of broodje knakworst. Voor je het weet zit jouw geweldige kinderfeest er alweer op!

Wanneer

Een kinderfeestje kun je vieren op zondag, woensdagmiddag of zaterdagmiddag of tijdens vakantiedagen (check van te voren de openingstijden). De Ontdekfabriek is er voor alle kinderen, maar voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is het het leukst. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer op tijd.

Kosten

Een kinderfeestje vier je al vanaf 9,50 euro per persoon (dit is zonder eten). Voor 3,50 euro extra per kind krijgen alle kinderen poffertjes of broodjes knakworst. Daarnaast betaal je 25 euro eenmalig per feestje voor de reservering, een prachtig cadeau voor de jarige, de ontvangst en uitleg en onbeperkt ranja voor jullie groep.

Volwassenen/begeleiders betalen de normale entreeprijs van De Ontdekfabriek en kunnen aan de bar eten en drinken bestellen.

Betalen kan alleen elektronisch (PIN).

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen.

Extra mogelijkheden

Veldfles
Wil je alle kinderen van het feestje een cadeau geven? Dan is de superstoere Ontdekfabriek veldfles een leuk idee. De veldfles ter waarde van 7,50 euro kost slechts 5 euro per stuk bij de bestelling van een kinderfeestje. Ideaal om tijdens je feest steeds te vullen met de gratis ranja!

Minecraft Mania
Als extra bij een kinderfeestje kun je een Minecraft Mania workshop doen. Samen bouwen jullie een grote rollercoaster in Minecraft. Met behulp van Chromakey technologie stappen jullie daarna in je zelfgebouwde rollercoaster. Natuurlijk sturen we het filmpje van jullie ‘ride’ naar jullie op!

Voor kinderen vanaf 8 jaar. 10 Minecraft computers beschikbaar per feestje.

Stempels maken!
Wie wil er nou geen stempel met zijn of haar eigen naam? We gaan met alle kinderen van het feestje aan de slag om met behulp van een hypermoderne Snapmaker CNC machine jullie namen in linoleum te frezen. Samen maken we de houten handvatten om de stempels compleet te maken. Een beetje inkt erop, testen en jullie stempels zijn klaar om mee naar huis te nemen. Voortaan zet je supergemakkelijk overal je naam op!

Voor kinderen vanaf 8 jaar. Hulp van ouders gewenst.

Soldeerworkshop
Jullie maken met echte soldeerstations je eigen magische bibberspiraalspel, compleet met lampje en buzzer! Al je vriend(inn)en nemen hun zelfgemaakte spiraalspel mee naar huis!

Voor kinderen vanaf 9 jaar. Hulp van ouders gewenst.

3D workshop
Ga tijdens je kinderfeestje een uur lang met onze begeleider aan de slag. Jullie maken met 3D pennen je eigen uitvindingen of kunstwerk! De jarige krijgt een sleutelhanger met zijn/haar eigen naam. Die wordt met een echte 3D printer gemaakt. Een 3D workshop kost 7 euro extra per kind (minimaal 6 deelnemers).

Advies leeftijd: meest geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Maskers Maken (voor de iets jongere jarigen)
Maak een Beestenbende van je vriendenclub: jullie maken met een echte vacuümvormmachine namelijk je eigen dierenmaskers! Al je vriend(inn)en nemen hun zelfgemaakte masker mee naar huis! Aan ouders wordt gevraagd om mee te helpen.

Voor kinderen vanaf 4 jaar. Hulp van ouders gewenst.

 

Ballon Battle
Een waterwedstrijd met al je vrienden! Vanaf ons fort buiten ga je trainen om eventuele indringers met waterballonnen te bestrijden. Wie kan de waterballonnen het beste mikken? Deze spetterende activiteit kost 10 euro extra eenmalig voor de hele groep, inclusief 100 ballonnen in Bunch O Balloons.

Let op: je wordt gegarandeerd nat. Geen mooi weer? Dan annuleren we kostenloos.

Verjaardagscake
Wil je lekker samen smullen? Dan kun je een heerlijke verjaardagscake bestellen. Een cake is goed voor 8 personen en kost 12,50 euro.

Ontdekfabriek uitnodigingen
Bij een origineel kinderfeestje hoort natuurlijk ook een originele uitnodiging. De Ontdekfabriek heeft prachtige uitnodigingskaarten die je kunt bestellen. Ze kosten 1 euro per stuk en worden naar je opgestuurd na je reservering (bij bestelling van minimaal 5 stuks). Je kunt natuurlijk ook zelf uitnodigingen maken, je mag daarvoor het logo en foto’s downloaden vanaf deze site.

Veelgestelde vragen

 

 

Reserveer je Kinderfeestje / Reservation Birthday Party – Eindhoven

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.