menu

Praktische info

Tickets

Wat

Een avontuur voor kinderen (indicatie 4 t/m 12 jaar) en hun familie.

Waar

Torenallee 22, 5617 BD Eindhoven (Strijp-S / Apparatenfabriek). Telefoon: 040-7873506 (tijdens kantooruren).

Parkeren op de parkeerplaatsen van Strijp-S kost € 2,70 per uur. Uitrijdkaarten voor hele dag parkeren op Strijp-S zijn te koop bij De Ontdekfabriek voor € 12,00 (met PIN te betalen aan onze kassa). Op een loopafstand van 400 meter vind je een voordeligere parkeergarage (PSV-laan 85). Je kunt ook proberen om een gratis parkeerplekje te vinden in de aangrenzende woonwijk (Anthony van Leeuwenhoeklaan). Bussen kunnen parkeren op Achtseweg Zuid.

Download hier de routebeschrijving

Is Breda of Utrecht dichterbij voor jullie? Kijk dan ook eens bij De Uitvindfabriek in Breda of De Ontdekhal in Utrecht.

Wanneer

Kijk hier naar de beschikbare data en tijden voor publieksbezoek. Groepen op reservering op andere dagen en tijden mogelijk.

Entreeprijs publieksbezoek

0 tot en met 3 jaar: gratis

4 jaar en ouder: € 9,50 (excl. reserveringskosten online boeking)

Betaling: alleen elektronisch (PIN)

Kinderen moeten -om veiligheidsredenen- altijd begeleid worden door minstens 1 (betalende) volwassene.

Overige

Eten en drinken is verkrijgbaar bij het barretje, eigen eten en drinken nuttigen in De Ontdekfabriek is niet toegestaan. Een gehandicaptentoilet is aanwezig elders in het gebouw.

Honden mogen niet naar binnen.

Buiten openingstijden mogelijkheden voor schoolbezoeken en voor (bedrijfs)evenementen voor volwassenen en/of kinderen. Daarnaast bieden we lesprogramma’s, trainingen en gastlessen voor Primair- en Voortgezet Onderwijs aan. Neem contact op voor meer informatie.

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.