menu

OntdekMonsters

Workshop Ontdekmonsters met LED lampje

Hoe zou je het vinden om met de hele klas of BSO OntdekMonsters met lichtgevende ogen te maken? Je kunt je eigen monster dan als een button dragen!

Om het je school of BSO makkelijk te maken kunnen alle kinderen monsters maken samen met de avonturenbegeleiders en machines van De Ontdekfabriek: op je eigen locatie of in De Ontdekfabriek.

 

Wat gaan we doen?

Kinderen ontwerpen een eigen monster dat ze figuurzagen, decoreren en voorzien van een lampje met dynamische verlichting. Is je monster klaar?! Maak het vast aan je kleding vast en je steelt de show!

De Ontdekfabriek zorgt voor alle materialen en de gereedschappen om te kunnen figuurzagen (met een machine) en het LED lampje te laten branden.

Er zijn twee mogelijkheden

  • Met je groep naar De Ontdekfabriek: 6 euro per leerling (minimaal 15 leerlingen, hulp van leerkracht nodig), 25 euro voor reservering/koffie/thee.
  • De workshop in de klas (maximaal 25 leerlingen/klas, hulp van leerkracht nodig): 150 euro eerste klas, aansluitende extra klassen op dezelfde dag 120 euro. LET OP: de workshop moet op de begane grond plaatsvinden vanwege de werkstations die we meenemen.

Buiten Eindhoven berekenen we reiskosten.

Aanmelden

Meld je klas(sen) aan via info@deontdekfabriek.nl (o.v.v. naam school/BSO en contactpersoon, telefoonnummer, aantal groepen en aantal leerlingen per groep, keuze naar Ontdekfabriek of op eigen locatie, voorkeur voor data/tijden (hoe meer data, hoe groter de kans dat we plek vrij hebben).

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.