menu

Schoolreisje

Schoolreis


Willen jullie met een grote groep van je school vrijuit spelen en ontdekken? Dan is een schoolreisje naar De Ontdekfabriek de beste keuze. Daarbij gaat het vooral om spelen, film kijken en met hulp van onze begeleiders bouwen. De workshops worden begeleid, maar kinderen kiezen individueel welke activiteiten ze willen doen. Tijdens een schoolreisje wordt hetzelfde Ontdekfabriek programma aangeboden als tijdens de openingsuren voor gezinnen.

Excursie?

Liever een korter bezoek met meer nadruk op educatie en tegen lagere kosten? Kies dan voor een Excursie.

Praktische info

Geschikt voor: Voor de groepen 3 tot en met 8, waarbij het leeftijdsverschil tussen de bezoekende groepen maximaal 4 jaar is.

Aantal: Maximaal 120 leerlingen tegelijkertijd (het schoolreisje is dan binnen én buiten). Bij minder dan 60 leerlingen wordt er gewerkt met een aangepast programma.

Kosten:
– 12,50 euro per leerling
– 25 euro opstartkosten per schoolreis.

Eten en drinken: Eigen eten en drinken meebrengen is bij een schoolreisje toegestaan, mits het afval netjes in de prullenbakken wordt gedaan.

Begeleiders: Begeleiders mogen bij een schoolreis gratis mee en voor hen zijn er kannen koffie en thee. Van hen wordt een actieve rol verwacht, zodat het nog leuker wordt voor de leerlingen en de ruimte netjes wordt achtergelaten. Minimaal 1 begeleider op 8 kinderen.

Aanvraagformulier schoolbezoek

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.