menu

Schoolreisje

Schoolreis

Willen jullie met een grote groep van je school vrijuit spelen en ontdekken? Dan is een schoolreisje naar De Ontdekfabriek de beste keuze. Daarbij gaat het vooral om spelen, film kijken en met hulp van onze begeleiders bouwen. De workshops worden begeleid, maar kinderen kiezen individueel welke activiteiten ze willen doen. Tijdens een schoolreisje wordt hetzelfde Ontdekfabriek programma aangeboden als tijdens de openingsuren voor gezinnen.

Praktische info

Geschikt voor: BSO’s en scholen.

Aantal: Maximaal 160 leerlingen tegelijkertijd (het schoolreisje is dan binnen én buiten). Bij minder dan 60 leerlingen wordt er gewerkt met een aangepast programma.

Kosten: 12,50 euro per leerling en eenmalig 25 euro opstartkosten (incl. koffie/thee voor begeleiders).

Excursie?

Liever een korter bezoek met meer nadruk op educatie en tegen lagere kosten? Kies dan voor een Excursie.

Eten en drinken

Eigen eten en drinken meebrengen is bij een schoolreisje toegestaan, mits het afval netjes in de prullenbakken wordt gedaan. Optioneel kunnen jullie ook kiezen voor ranja, een versnapering (koek of waterijsje) en bij een feestelijke schoolreis is er ook de mogelijkheid om tafelfrietjes te eten! We strooien dan de frietjes uit over de tafels. Uiteraard zorgen we voor mayo, ketchup en appelmoes. Feestpret gegarandeerd 🙂

Begeleiders

Begeleiders mogen bij een schoolreis gratis mee en voor hen zijn er kannen koffie en thee. Van hen wordt een actieve rol verwacht, zodat het nog leuker wordt voor de leerlingen en de ruimte netjes wordt achtergelaten. Minimaal 1 begeleider op 8 kinderen.

Aanvraagformulier schoolbezoek

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.