menu

140 kinderen bouwen nieuwe stad met Stam + De Koning Bouw

In samenwerking met één van onze Grondleggers, Stam + De Koning Bouw zorgden we voor een onvergetelijke dag voor 140 leerlingen van Basisschool De Trinoom. Zie hieronder het bericht dat dit geweldige bedrijf daarover publiceerde:

Toekomstige collega’s!?
Talentontwikkeling én de liefde creëren voor het technische vak op jonge leeftijd is enorm belangrijk, daarom zijn wij mede-grondlegger van De Ontdekfabriek. Hier beleven kinderen avonturen rondom techniek en creativiteit. Want wij geloven erin dat, door op jonge leeftijd technische vaardigheden te stimuleren en de bouwsector te promoten, we in de toekomst beter kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar technisch opgeleide mensen.  En bij wie kunnen we dit beter stimuleren dan de jonge buren van ons project ‘Nieuw Bergen’.

Dagelijks spelen de kinderen van Basisschool de Trinoom op hun speelplaats grenzend aan onze bouwplaats. Hier realiseren wij een nieuw stukje stad. Afgelopen week hebben wij de leerlingen uit groep 7 en 8 zelf een nieuwe stad laten bedenken én realiseren. Op onze uitnodiging hebben zij, verdeeld in 2 groepen, het programma ‘stad van de toekomst’ bij De Ontdekfabriek gevolgd. Het was een dag vol plezier, succes en wellicht met toekomstige collega’s in de dop voor ons!

#stamendekoning #ontdekfabriek #eindhoven #grondlegger #basisschool #trinoom
#nieuwbergen #debouwmaakthet #eindhovencity #strijps #ookditisvolkerwessels
#toekomstmakers

Willen jullie ook bouwen aan de Stad van de Toekomst? Kijk dan eens HIER.

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.