menu

Teamwork met de kettingreactie

Samenwerken is leuk!

Alleen als we optimaal in teamverband samenwerken bereiken we het gewenste resultaat! Dit zijn basisregels die zéker van toepassing zijn op de workshop ‘kettingreactie’ in De Ontdekfabriek.

Samen maken we een grote kettingreactie door de hele Ontdekfabriek. Alles mag je gebruiken om een ‘Lauf der Dinge’ te creëren: een soort dominobaan van grote vreemde objecten afgewisseld met huis-, tuin- en keukenmaterialen uit De Ontdekfabriek. De beweging moet doorgezet worden, maar de ketting is zo zwak als de zwakste schakel. Teamwerk nodig! Vooraf kijken we een leuk filmpje ter inspiratie en dan verdelen we de groep in subgroepen die elk een deel van de baan voor hun rekening nemen. En die delen moeten wel op elkaar aansluiten natuurlijk. Dat is nogal een uitdaging!

Hoe zorg je ervoor dat de kettingreactie helemaal werkt en op een zo moeilijk en langzaam mogelijke manier het eindpunt bereikt? En wat is het eindpunt? Een onthulling van jullie nieuwe product of mission statement? Een cadeau voor de jubilaris? Of een vlag van De Ontdekfabriek die omhoog schiet? Alles kan!

 

Reserveren of meer info

Deze workshop duurt één tot anderhalf uur en kan tot en met 100 personen tegelijkertijd worden gedaan. Uiteraard kunnen we zorgen voor lekkere hapjes en drankjes. Mail je wensen naar info@deontdekfabriek.nl.

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.