menu

Huizen op palen

Huizen op palen

Als het steeds warmen wordt op de aarde gaat de zeespiegel stijgen. Dan hebben we een probleem!!!
Daarom heb ik huizen op hoge palen bedacht! Dan kan de zeespiegel zo hoog stijgen als hij wil. Wij blijven lekker droog :)


De voordelen

Als de zeespiegel gaat stijgen zitten wij hoog en droog.


Meer informatie

Ik heb eerst stukken karton uit dozen gesneden. Toen ben ik daarvan vierkanten en dakjes gaan maken en daarmee huisjes. Toen bedacht ik om ze op palen te zetten
Sateprikkers zijn handige palen. Maar ja, als ze op palen staan en het water stijgt, hoe kom je dan bij je huis. Elk huisje heeft een plaatje eronder met een railing zodat je niet naar beneden dondert. Ik heb bruggetjes gemaakt naar je buren - winkels - de school - de kerk - het park. O ja, een park op palen die moet ik nog bedenken :) Als ik die heb gemaakt zal ik hem ook uploaden.

Ik ben ook andere manier aan het bedenken om je snel te verplaatsen. Een soort teleporteermachine. Het is een vacuüm buis waar je in kan liggen en dan wordt je naar een ander huis gezogen. Super snel!


Bedacht door

Ik ben Job en ik ben 9 jaar. Samen met mijn broertje ben ik huisje aan het maken. Echt leuk! Mijn broertje heeft zijn huisje ook ingezonden. Hij heet Tijn.


Media