menu

Hoverboard

Hoverboard

School: Huygens Lyceum


Stem op ons project en help ons de toekomst van vervoer te veranderen! Ons groepje heeft een revolutionair hoverboard ontworpen dat zweeft boven een baan dankzij de kracht van magneten. Dit baanbrekende vervoermiddel is niet alleen efficiënter en milieuvriendelijker dan traditionele voertuigen, maar het biedt ook een unieke en opwindende manier om te reizen.

Met ons hoverboard kan je gemakkelijk en snel door de stad reizen zonder dat je last hebt van files of verkeersopstoppingen. Het is ook veiliger dan conventionele vervoermiddelen, omdat het niet afhankelijk is van wielen en dus minder kans heeft op ongevallen.

Door te stemmen op ons project, help je ons om de ontwikkeling en productie van dit fantastische vervoersmiddel mogelijk te maken. Laten we samen de toekomst van vervoer veranderen en een duurzamere wereld creëren!


De voordelen

Wij hebben drie voordelen bij het gebruik van ons hoverboard:
1. Efficiëntie: Door het gebruik van magneten in ons ontwerp, zweeft onze board een paar millimeters boven de grond. Dit zorgt ervoor dat onze board minder energie nodig heeft.
2. Milieuvriendelijk: onze board maakt gebruik van elektriciteit en groene energie
3. Snel en Handig: Omdat er geen weerstand is door wrijving is kan de hoverboard veel sneller gaan met hetzelfde energie en daarom wordt het een handige vervoersmiddel om door de stad te gaan.


Meer informatie

Dit is een ontwerp, De resultaten in de werkelijkheid zijn nog niet bekend. Voor de duidelijkheid: Wij hebben niks te maken met de groep 'Magnoboard', Het is een toeval dat wij op hetzelfde idee zijn neergekomen.

Hieronder heb je een paar bestanden die je kunt bekijken om een beeld te krijgen van de werking en hoe het eruit zou zien:


Bedacht door

Sam Bakker, Lucas Yang, Anuraag Nayak


Media