menu

vacature

Vacature: begeleider zomerschool 2024

Ook in de zomervakantie 2024 organiseren we in Eindhoven de Zomerschool. En daarvoor zoeken we weer een groot aantal begeleiders met een pedagogische achtergrond. Je draagt bij aan de ontwikkeling en het welzijn van kinderen die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Maar ook voor je eigen ontwikkeling en plezier is het een fantastisch project.

 

Ben jij (bijna) gediplomeerd leerkracht, onderwijsassistent of pedagogisch medewerker? Bekijk dan de vacature via deze link.

Hopelijk ontvangen we snel je C.V. en motivatie per e-mail!

Voor ouders / for parents

De aanmelding van leerlingen voor de zomerschool verloopt via de basisscholen in Eindhoven. Als je denkt dat je kind(eren) in aanmerking moet(en) komen hiervoor, neem dan contact op met jullie eigen basisschool.

Applications for Summer School are executed by the primary schools in Eindhoven. If you think your child should attend Summer School, please apply at your school.

Organisatie

De Zomerschool wordt uitgevoerd door De Ontdekfabriek in opdracht van Gemeente Eindhoven. Samenwerkingspartners zijn: Playing4Succes, Lumens, Eindhoven Sport en Bibliotheek Eindhoven.

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.