menu

prodrive

De 3 aankondigingen van Prodrive

Prodrive Technologies is niet meer weg te denken uit het Brainport Eindhoven ecosysteem. Wat je misschien niet wist is dat Prodrive ook vestigingen heeft in Israel, Duitsland, China en Japan. Op 9 oktober werd de nieuwe vestiging in de USA officieel geopend. En hóe!

Het was namelijk niemand minder dan onze eigen koningin Máxima die via een beeldverbinding de nieuwe fabriek in Boston opende! Wat opvallend was waren haar woorden: ““I’m very happy to see you (Prodrive) are creating relationships with education to help create those new jobs and talent of the future.”

Prodrive officieel sponsor

Wij denken natuurlijk dat de koningin doelde op de samenwerking met De Ontdekfabriek. We zijn namelijk enorm trots om te kunnen melden dat Prodrive officieel sponsor van De Ontdekfabriek geworden is!

Pieter Janssen, CEO, van Prodrive kondigde dit aan in het persbericht van de Amerikaanse opening: “The Discovery Factory is catered to children, letting them playfully become aware about science and technology.”

Wij vinden dat wat wij doen in het Engels nóg mooier klinkt! En we bedanken Prodrive in de hoop dat we nog jarenlang met hun hulp alle kinderen en jongeren spelenderwijs met techniek en creativiteit in aanraking mogen brengen.

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.