menu

tech rules bij Mikrocentrum

Mikrocentrum sluit aan in sponsornetwerk De Ontdekfabriek

Door met een 3D pen met biologisch afbreekbaar plastic een handtekening te zetten markeerden Bert-Jan Woertman (Mikrocentrum) en Chris Voets (De Ontdekfabriek) de start van een nieuwe samenwerking: Mikrocentrum is officieel sponsor/partner van De Ontdekfabriek geworden! En dat dat een perfecte match is blijkt meteen als je leest op de website van Mikrocentrum: “De drift naar uitvinden, ontdekken, onderzoeken en maken zit diep. Net als de drang om samen te werken. Om zo de wereld een beetje mooier te maken.”

Bert-Jan Woertman, Algemeen Directeur bij Mikrocentrum, verwoordt het zo: “Als platform voor de hightech- en maakindustrie staan we voor samenwerken en kennisdelen. Door met elkaar de krachten te bundelen, weten we meer en kunnen we samen technologische vooruitgang versnellen en versterken. Dat doen we al 55 jaar met mensen die al werkzaam zijn in de industrie door cursussen en evenementen te organiseren. Maar omdat de rol van technologie de komende jaren steeds groter wordt, vinden wij het ook belangrijk dat de toekomstige generatie kan ontdekken hoe mooi en gaaf technologie is. Niet alleen nu, maar ook de komende jaren zijn er namelijk vele slimme handjes en knappe koppen nodig om de meest baanbrekende innovaties te kunnen verzinnen én maken. De Ontdekfabriek deelt deze visie en daarom is het voor ons meer dan logisch om sponsor te worden.”

Als Ontdekfabriek zijn we superblij met deze nieuwe samenwerking. We staan te trappelen om aan de slag te gaan met een geweldig ‘Invented by All’ project in samenwerking met Mikrocentrum. Daarover later meer!

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.