menu

etteplan

Nieuwe sponsor: Etteplan!

‘Engineering with a difference’, dat is de slogan van Etteplan. Uitdagingen aangaan en het verschil maken met slimme mensen en technologie en door creatief samen te werken.

Over samenwerken gesproken: Etteplan en TEGEMA hebben elkaar dit jaar gevonden en bundelen hun producten en engineeringdiensten op het gebied van technische documentatie, software, productieoplossingen en assemblage. Daardoor biedt de organisatie nóg meer creatieve en innovatieve oplossingen voor haar klanten. Nu en in de toekomst.

Over slimme mensen in die toekomst: het bedrijf beseft hoe belangrijk het is dat kinderen van jongs af aan hun creatieve- en technische talenten ontdekken. Dat is de reden om een sponsorsamenwerking met De Ontdekfabriek aan te gaan. Met een heuse 3D pen – normaliter gebruikt door kinderen tijdens Ontdekfabriek workshops – werd de overeenkomst ondertekend door Guido Abbenhuis, Pierre van Lamsweerde (Etteplan) en Chris Voets (De Ontdekfabriek).

Namens alle kinderen en jongeren die nog voor de keuze staan of creativiteit en techniek ook hún toekomst wordt: Etteplan, enorm bedankt!

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.