menu

Demcon werkt aan de techniek van morgen!

Demcon officieel sponsor van De Ontdekfabriek

Bij De Ontdekfabriek zijn we superblij, want met Demcon hebben we er een nieuwe partner bij! Met 1000 medewerkers op 9 locaties is Demcon een echt toptechnologiebedrijf. De medewerkers van Demcon werken aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de markten aerospace, agri & food, defense & security, energy, high-tech systems & materials, life sciences & health, smart industry en water & maritime.

Rosa van Tour van Demcon vindt De Ontdekfabriek uitstekend passen bij het bedrijf: “Bij Demcon gebruiken we onze creativiteit en kennis om oplossingen te bedenken voor de moeilijkste technische vragen van klanten. Van medische apparaten tot ingewikkelde high-tech systemen: Demcon helpt de wereld verbeteren. Dat doen we bijvoorbeeld in de zorg, energie, duurzaamheid en communicatie.

We beginnen met een leeg vel papier om het systeemconcept vanaf de kern van het probleem op te bouwen. We eindigen met een prototype dat de verwachtingen van onze klant overtreft. We gebruiken onze passie voor techniek om een verschil te maken!”

Op zoek naar de uitvinders van morgen

Demcon is steeds op zoek naar de uitvinders van morgen. En daarom moeten zoveel mogelijk kinderen ervaren wat techniek is. Want techniek is voor iedereen. Rosa: “Het is belangrijk dat je trots bent op wat je maakt, en dat je dit met plezier doet. Kinderen en jongeren moeten kunnen ontdekken hoe leuk techniek is. Met het sponsorschap van De Ontdekfabriek maakt Demcon dit mede mogelijk!”

Sponsoren van De Ontdekfabriek

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.