26 Stemmen

flowercar3000

Ingezonden door: cato van wanrooij
School: maaspleinschool


het is een auto die rijd op bloemen vloeistof dit is een vloeistof die is gemaakt van gemalen bloemen en oli hij heeft een soort van het zelfde ontwerp van tesla


De voordelen

omdat hij rijd op bloemen vloeistof stoot hij geen co2 uit en dus beter voor het milieu. ik hoop dat er ooit een voertuig komt die goed is voor het milieu.


Meer informatie

ik kwam op het idee omdat ik heel erg van de natuur en het milieu hou en ik wilde een auto die niet slecht voor het milieu was en ik ging er over nadenken en toen kwam ik op dit


Bedacht door

ik had het bedacht maar ik heb het uitgewerkt met yasmine en yasmina


Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • flowercar3000 gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • flowercar3000 teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.