Hoppenbrouwers Let's Connect!

Let’s connect! Hoe kan Hoppenbrouwers de juiste connectie maken met jou? Oftewel hoe kan Hoppenbrouwers eigenlijk het best communiceren met jou? Wat is jouw gebruiksaanwijzing om informatie (over beroepskeuze) goed te kunnen en willen ontvangen? Hoe wil jij communiceren naar Hoppenbrouwers toe? En hoe maak je keuzes als je weleens last hebt van informatie overload?

Hoppenbrouwers vraagt jouw hulp om meer inzicht te krijgen in hoe jongeren informatie zenden en ontvangen, en daagt je uit om te komen tot een mogelijke oplossing. Welke media spelen een rol? Wat zijn triggers waar jongeren enthousiast van worden? Naar wat voor informatie zijn jongeren op zoek en hoe zoeken ze dan?

Let’s Connect! is een Invented by All project waarin Hoppenbrouwers Techniek samenwerkt met het Cambreur College in Dongen en Effent College in Oosterhout. Lees hier meer over Invented by All.

Inzending aanmaken

Inzendingen

Inzending aanmaken

Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.