Heijmans - Tiny Living

Heijmans heeft een slogan ‘Makers van een gezonde leefomgeving’. Tiny living is daar tegenwoordig een belangrijk onderdeel van. Met Tiny Living gaan we anders kijken naar wonen voor verschillende doelgroepen.

Heijmans daagt jou uit om creatieve oplossingen te bedenken zodat we samen kunnen leven met minder ruimte. Hoe klein kun je wonen? Hoe kun je ruimtes dubbel gebruiken? Kun je voorzieningen delen? Voor welke doelgroepen is een tiny living nog meer een oplossing? Welke vormen van gemengd wonen zijn er mogelijk?

Tiny Living is een Invented by All project waarin Heijmans samenwerkt met het Voortgezet Onderwijs in Utrecht. Lees hier meer over Invented by All.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale ontwikkeling van de Europese Unie en een bijdrage van de gemeente Utrecht.

     

Inzending aanmaken

Inzendingen

Inzending aanmaken

Avonturen beleven

Bekijk het filmpje!

Bekijk de video

Waarom meedoen?

Leerkrachten aan het woord

Bekijk de video

Sponsoren van de uitvinders

Sponsoren die weten dat wie de jeugd heeft, de toekomst heeft.

 • gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist).