Uitvinders on the Move

Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen voortaan aan onze uitvindersworkshops meedoen in de Move Mobility Experience in Amsterdam. De kinderen maken zelf een boot, een vliegtuig of een auto. Ze werken met een 3D-pen, een vacuümvormmachine, of gewoon met lijm en schaar. Binnen een paar uur hebben ze iets gemaakt waar ze heel trots op kunnen zijn. En stiekem hebben ze dan ook iets geleerd over techniek;-)

De workshops vinden plaats tijdens de schoolvakanties in Amsterdam en zijn goed te combineren met een bezoek aan de Move Mobility Experience: een interactieve tentoonstelling over mobiliteit, met games, raceauto’s, nieuwe techniek en waanzinnige fietsen.

Check op de website van Move wanneer de workshops plaatsvinden. Let op: alleen geschikt voor nieuwsgierige kinderen 🙂

 • Uitvinders on the Move gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Uitvinders on the Move teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist).