CNC frezen met kids

Maak je eigen naamstempel!

Wie wil er nou geen stempel met zijn of haar eigen naam? In De Ontdekfabriek kunnen kinderen voortaan aan de slag met onze fonkelnieuwe hypermoderne Snapmaker CNC machine. Samen met de kinderen programmeren we deze om hun namen in linoleum te frezen. Daarnaast maken we houten handvatten voor de naamstempels. Een beetje inkt erop, testen en de stempels zijn klaar om mee naar huis te nemen. Voortaan zet je supergemakkelijk overal je naam op!

Deze nieuwe workshop is voorlopig alleen beschikbaar als optie bij een kinderfeestje.

 • CNC frezen met kids gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • CNC frezen met kids teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.