Scrap&Snap

In dit programma testen we je techskills én je creativiteit! In onze Scrap-werkplaats gaan we oude apparaten uit elkaar halen. Van de high-tech materialen die eruit komen maken we robots! Je fantasie is nodig om tot de mooiste kunstwerken te komen. Recycle to the max dus! 


Naast Scrap hebben we ook Snap! Nou ja, een Snapmaker dan. Samen programmeren we deze hightech Snapmaker CNC-freesmachine om stempels te frezen met je eigen naam erin. In de houtwerkplaats maken we de handvatten en stempelblokken. Stempelen maar!


Voor wie: Basisonderwijs groep 7/8 en Voortgezet Onderwijs klas 1/2

Tijdsduur: 3 uur

Kosten: 25 euro voor reservering en koffie/thee voor de begeleiders plus 10 euro per leerling

Bij minder dan 15 leerlingen worden toch 15 leerlingen in rekening gebracht

 • Scrap&Snap gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Scrap&Snap teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist) en gebruik geen spaties in de bestandsnaam.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.