Green screen middag

Hebben jullie een thema waarover jullie een heel bijzondere presentatie willen maken? Of willen jullie leren hoe je met digitale ‘chromakey’ technieken bijzondere speciale effecten kunt geven aan een filmpje? Kom dan naar De Ontdekfabriek voor een Green Screen middag. In 2 uur tijd maken jullie in teamverband één of meer bijzondere filmpjes, die jullie daarna zelf op school kunnen gebruiken of presenteren. Als jullie een eigen thema hebben dan helpen we jullie heel graag bij de uitwerking. Maar als jullie doel is om creatief bezig te zijn met spectaculaire digitale filmtechnieken dan zorgen wij natuurlijk voor een inspirerend thema!

Praktische info

Duur: ongeveer 2 uur

Voor wie en wanneer: Alleen op reservering voor onderwijs en kinderopvang beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 13.00 uur.

Leeftijd: Vanaf Groep 5

Aantal: Maximaal 30 kinderen

Kosten:
– 6 euro per leerling. Bij minder dan 15 leerlingen wordt toch voor 15 leerlingen gerekend.
– 1 euro extra per leerling voor drinken/koek
– 25 euro opstartkosten per groep/bezoek.

Vervoer: Busvervoer is niet mogelijk.

Begeleiders: Begeleiders mogen bij de Green Screen middag gratis mee, van hen wordt een actieve rol verwacht, zodat het nog leuker wordt voor de leerlingen! Er is gratis koffie, thee en water voor de begeleiders. Minimaal 1 begeleider op 15 kinderen.

Aanvraagformulier

Sponsors De Ontdekfabriek

 • Green screen middag gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Green screen middag teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist).