In onze oude fabriek in Eindhoven geniet je van een gave speelfilm en kun je volop spelen en uitvindingen bouwen. Binnen én (bij mooi weer) buiten! Reserveren voor dit leuke gezinsuitje is in verband met het Coronavirus verplicht. Jarig? Kom dan een geweldig kinderfeest bouwen! Of kom op reservering met je schoolklas, BSO of bedrijf een excursie of evenement op maat beleven in De Ontdekfabriek. Desgewenst gekoppeld aan een project of workshop op je school of bedrijf.
Kinderfeestje Tickets

This iconic abandoned Philips factory now is a playground where children and their parents experience adventures with films (on request with English subtitling) and inspiring interactive exhibits. In several workshops they can design and build (also 3D print!) their own inventions or create movies themselves. A unique place (with a nice cafetaria) for creative families, birthday parties, and an inspiring location for business events as well!
Discover Tickets

Minecraft Mania

minecraft-mania-kinderfeest-eindhoven

Kinderfeestje

kinderfeestje-uitnodiging

Grondleggers en Partners van De Ontdekfabriek

 • Home gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Home teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist).