Bedrijfsbijeenkomst

Bedrijfsbijeenkomsten die inspireren

Heeft u een bijeenkomst voor uw klanten, leden of personeel en zoekt u een inspirerende locatie voor uw evenement? Dan is De Ontdekfabriek uw plek. Voor bijeenkomsten tot ongeveer 200 personen is De Ontdekfabriek de ideale locatie. Wij zorgen voor ruimte, presentatiemiddelen, catering en alle andere faciliteiten die u nodig heeft voor uw evenement. Daarnaast zijn ook speciale (teambuild) workshops mogelijk. Een kettingreactie bouwen met uw medewerkers bijvoorbeeld. Of een commercial maken met uw klanten. Bouwt u liever bruggen tussen afdelingen? Het is allemaal mogelijk in De Ontdekfabriek. U steunt tegelijkertijd een goed doel want de opbrengsten komen ten goede aan de educatieve programma’s voor kinderen. Interesse in de mogelijkheden? Neem contact met ons op.


Draag ook bij aan techniekeducatie voor kinderen.

Sponsoring

Ieder kind moet kunnen ontdekken of het passie heeft voor onderzoeken, ontwerpen, techniek en innovatie!

Sponsor nu

Adopteer een school

Maak kinderen in een vroeg stadium enthousiast voor een toekomst in de techniek en verklein het tekort aan goed opgeleide technici op de arbeidsmarkt.

Adopteer nu

Sponsors De Ontdekfabriek

 • Bedrijfsbijeenkomst gastlessen

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er gastlessen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Bedrijfsbijeenkomst teamtraining

  Om je te ondersteunen bij dit project zijn er teamtrainingen beschikbaar. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Excursies

  Beleef de speelfilm en extra gave workshops in de Ontdekfabriek en de Uitvindfabriek. Vul je gegevens in en hier komen we spoedig op terug. Je telefoonnummer is niet verplicht. Het is wel fijner om je persoonlijk te woord te staan.


 • Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png.
  Je kunt jpg's en png's uploaden. Gebruik een liggende foto (Verhouding 16:9 is het mooist).