Wat vond jij van De Ontdekfabriek?

Jij hebt avonturen beleefd in De Ontdekfabriek? Of je bent bij een bijeenkomst aanwezig geweest
op deze inspirerende locatie? Laat ons, en iedereen, weten wat je vindt en hoe je het hebt ervaren. Lees hieronder de reacties van anderen.


Laat hier een review achter.

*Dit zijn verplichte invulvelden.




67 Reviews

  • Jacqueline van Aspert Zegt:

    13 februari 2017

    Onze tweeling, Jans en Eef, hebben een superfeest gevierd voor hun 8e verjaardag in de ontdekfabriek!!! Alle jongens en meiden en papa en mama hebben geleerd, genoten en gesmuld (wat een goeie cake!!!). Leuke reacties achteraf van alle ouders die enthousiaste kinderen thuis kregen. Fijn personeel en ontspannen sfeer, complimenten!

    0
  • Festival W&T in de pabo Zegt:

    18 november 2016

    Tijdens het Festival Wetenschap en Technologie in de pabo heeft de Ontdekfabriek de Kettingreactie verzorgd. Verspreid over de dag zijn vier groepen aan de slag gegaan met het opbouwen van een Kettingreactie. Een geweldige activiteit!

    Twee zaken verdienen een extra compliment. Ten eerste waren de apparaten/bouwsels/materialen die de Ontdekfabriek aanleveren geweldig. Ten tweede was de begeleiding super enthousiast en kundig! Ze trekken de deelnemers mee in hun enthousiasme waardoor 4 super workshops zijn ontstaan!

    Bedankt voor jullie bijdrage aan een geslaagde dag!

    0
  • Eva Zegt:

    17 oktober 2016

    Ik heb een super verjaardagsfeest gehad bij de ontdekfabriek met al mijn vriendinnen en vriendjes. Iedereen vond het erg leuk om van alles te ontdekken. We hebben op het green sceeen een film gemaakt, boten van piepschuim gemaakt, met scratch gave dingen gemaakt en konden ook buiten ons eigen schip/trein timmeren. Dw film was ook erg spannend en Het zweven op lucht ook leuk. Het was jammer dat we naar huis moesten want er was nog zoveel te doen. Ik kom nog snel een keer terug met papa en mama en mijn zusje.

    0
  • Pim Zegt:

    17 oktober 2016

    Gisteren een kinderfeestje gehad met 7 jongens in de leeftijd van 9 en 10 jaar. Tijdsduur van 11 tot half 4.
    Na 2 uur bouwen binnen hebben we iets gegeten. Het duurde erg lang voor we het hadden, 2 keer broodjes besteld en 1 1/2 uur met het eten en wachten bezig geweest.
    Daarna een film gekeken die leuk was gemaakt. Toen wilde de jongens buiten gaan bouwen. Het weer was er perfect voor helaas was er geen personeel voor. Ze waren binnen helemaal klaar en begonnen zich te vervelen en zijn tikkertje gaan doen.
    voor deze groep jongens misten we de extra uitdaging we hadden er meer van verwacht. Daarnaast vind ik het uiteindelijk erg veel geld om entree voor de ouders (7.50 per ouder )te vragen + 25 euro om onbeperkt ranja te drinken voor 6 kinderen en een T-shirt voor de jarige.

    Reactie Ontdekfabriek:
    Dankjewel voor deze feedback. Fijn dat de jongens 2 uur gebouwd hebben. Het eten was vooraf niet besteld bij dit feestje en was daarom niet voorbereid. Dat in combinatie met een drukke dag heeft veroorzaakt dat de wachttijd voor de maaltijd langer was dan verwacht mag worden, waarvoor onze excuses.

    0
  • Marieke Zegt:

    11 oktober 2016

    Heel geslaagd kinderfeestje van onze dochter gehad voor haar 10e verjaardag!
    De dames hebben zich prima vermaakt en wilden allemaal graag terugkomen.

    0
  • Alexander Zegt:

    10 oktober 2016

    Ik heb een leuke 8e verjaardag gevierd met mijn vrienden en lekker samen kunnen knutselen.
    Jammer genoeg kon op op zaterdag niet het Minecraft spel doen. Maar eigenlijk was de tijd toch tekort voor alle activiteiten die ik wilde doen. Maar ik kom terug, dus volgende keer het Minecraft spel.

    Alexander

    0
  • Dante Heijckers Zegt:

    10 oktober 2016

    Geweldig. Alle kinderen hebben zich super geamuseerd. De meeste waren overigens al eerder geweest en wilden er heeeeeeeel graag terugkomen. Ook nu waren ze op het eind onderling aan het vragen wie de volgende was die jarig was en of die ook naar de ontdekfabriek gaat! ;-)

    0
  • ralph.bogers@onsbrabantnet.nl Zegt:

    6 oktober 2016

    Supertof feestje gehad met mijn vrienden. Leuk voor kinderen van een jaar of 8, maar ook voor kinderen van een jaar of 14. Iedereen lekker technisch bezig op zijn eigen niveau

    Wij hebben ons weer super vermaakt.

    0
  • Claudia Zegt:

    19 september 2016

    Onze Joep weet al heel lang dat hij graag uitvinder of ontdekker wil worden. En waar moet je dan naar toe, naar De Ontdekfabriek! Ondanks zijn jonge leeftijd (6 jaar) kan hij, zeker met een beetje hulp van papa en mama, voldoende ontdekken en uitvinden. Hij vindt het zo leuk, dat we bij jullie op een woensdagmiddag zijn verjaardagsfeestje gevierd hebben. Tijd hadden we te kort, dus werden de broodjes knak en poffertje snel naar binnen gewerkt en zoef weg waren de kids. Voor de cooling down hebben we om 17:00 uur nog naar een film over Dolf gekeken. Het was dan ook een foto van Dolf die we op de verjaardagstaart hebben laten drukken. Tezamen met de verjaardaguitnodigingen wisten Joeps vriendjes wie Dolf is. Alles bij elkaar een geweldig feestje, op een super leuke locatie met voldoende uitvindings- en ontdekmogelijkheden. Een ding is wel belangrijk, plan een hele dag, want een middagje is echt te kort :)

    Groet,
    Claudia

    0
  • Hans van Gestel Zegt:

    20 juni 2016

    De vereniging van opleidingsbedrijven voor de bouwsector, Bouwmensen Nederland, was afgelopen donderdag 16 juni te gast bij de Ontdekfabriek. Het doel van het bezoek was om inspiratie op te doen. In deze missie zijn we glansrijk geslaagd. Wij weten nu al veel beter hoe wij ons mooie vakgebied voor het voetlicht moeten brengen. Om te blijven leren hebben we nu besloten een duurzame relatie aan te gaan met deze enthousiaste club mensen. Thumbs up voor deze creatievelingen!
    Hans van Gestel

    0
  • Diana Schinkel Zegt:

    6 juni 2016

    Mijn dochter van 8 jaar heeft afgelopen zondag (05-06-2016) haar kinderfeestje bij jullie gevierd en het was echt een groot feest. Zowel zij als haar vriendjes hebben zich enorm goed vermaakt. Er was voor ieder wat wils. Ze hebben bootjes geknutseld, een korte film bedacht (met kostuums en al), ze hebben hun creativiteit te vrije loop kunnen geven. Kortom een top middag. Dank daarvoor.

    0
  • Marc en Lianne Zegt:

    8 mei 2016

    Ons huwelijk hebben wij dankzij de ontdekfabriek op een leuke en inhoudelijke manier kunnen invullen. Prima organisatie met enthousiaste medewerkers. Dank je wel, we hebben genoten!

    0
  • Christel Zegt:

    20 april 2016

    Zaterdag zijn we met onze kinderen (7, 9 en 12 jaar) naar De Ontdekfabriek geweest. Het was super om samen met de kinderen een mooie film te kijken en creatief bezig te zijn. Er was zoveel te doen dat de tijd veel te kort was voor ons. En dat voor maar Euro 7,50 inclusief alle materialen. Te gek! We komen zeker nog een keertje terug!

    0
  • Jaewon Zegt:

    16 april 2016

    Het was gezellig daar!!! Met piepschuin kon je een boot maken en dat was de leukste. Ook andere activieteiten waren suppper tof! Zoals de Speciale effecten en robot maken. Het was super leuk om naar De Ontdek Fabriek te gaan! De volgende keer iemand jarig is, Zal ik De Ontdek Fabriek zeggen…

    0
  • Renate Wijnen Zegt:

    13 april 2016

    Team van De Ontdekfabriek,
    We hebben het kinderfeest van Renate (11 jaar) bij jullie gevierd.
    Het was haar idee om dit bij jullie te vieren tezamen met 6 vriendinnen en broertje.
    Iedereen vond het te gek en waren niets tekort gekomen.
    Ook wij als ouders kijken hierop terug als een geslaagde middag.
    Dank voor jullie gastvrijheid en enthousiaste inzet.
    Groet, familie Wijnen

    0
  • Mabel Dam Zegt:

    21 maart 2016

    Het was een super-creatief-knutsel-uitvinders feestje!!!!! Groetjes van Lukas Dam.

    0
  • Marcel brinkhuis Zegt:

    7 maart 2016

    Beste Ontdekfabriek,
    We vonden dat jullie een prima verjaardagsfeest ervan gemaakt hebben.
    Meteen vandaag heeft onze zoon het van jullie gekregen cadeau mee naar school genomen, zodat hij fijn over de dag kon vertellen.
    Hartelijk dank en we komen zeker nog eens terug.
    Mvgrt. Fam Brinkhuis

    0
  • Marianne Blezer Zegt:

    22 februari 2016

    Afgelopen zaterdag (20-2-2016) het kinderfeestje van mijn zoon (9) bij jullie gevierd. Het was super!! Hij had zowel jongens als meisjes uitgenodigd en ze hebben echt genoten, stuk voor stuk. Er was er zelfs 1 bij, welke de dag ervoor zijn eigen kinderfeestje had gegeven en nu zei dat dit feestje zelfs nog leuker was, dan dat van hemzelf. Ook het personeel was ontzettend aardig! Ik vind het echt een aanrader. En zal het dan ook zeker aanbevelen!

    0
  • Karin van Lieshout Zegt:

    22 februari 2016

    De studenten van Design Academy Eindhoven – afdeling Mobility hebben vorige week een geweldige workshop bij de Ontdekfabriek gehad!
    In 5 groepen van 4 studenten hebben ze samen een kettingreactie gecreëerd.
    Goede organisatie, fijne begeleiding en een inspirerende presentatie van Hugo Vrijdag. Bedankt!

    0
  • miranda meijvis Zegt:

    9 januari 2016

    23 dec heeft onze zoon zijn verjaardag gevierd bij de ontdekfabriek. Hij nam 6 vriendjes en vriendinnetjes mee en wist helemaal niet wat er ging gebeuren. De tafel stond gereserveerd en toen op die grote stoel en als enigste zijn eigen ontdek t shirt. Helemaal trots liep hij rond. Ieder kind kon zijn eigen gang gaan en voor ieder was er wat te doen. Ondanks dat het druk was was er plek genoeg en het filmpje maken / verhaal verzinnen was toch wel echt geweldig. Alle kinderen ging met big smile naar huis en handen vol met uitvindingen. Helemaal super, bedankt voor de geweldige dag!!

    0
  • Julia Zegt:

    8 januari 2016

    Wij hadden met 7 kinderen van 7/8 jaar een geweldig kinderfeestje! Zelfs de kleine zus van 5 jaar heeft zich uitstekend vermaakt! Bijzonder leuk was ook de zelf gemaakte film van de kids! Had soms wel gehoopt dat er iets meer begeleiding zou zijn bij de workshops, dit was zo wel heel erg van ons eigen kunnen afhankelijk. Maar voor de rest: groot compliment, echt een aanrader voor kleine ontdekkers (jongens en meisjes!)!

    0
  • Gruithuijzen Zegt:

    17 december 2015

    Op 12 dec een kinderfeest voor 8 jongens rond de leeftijd van 9 a 10 jaar gehad. Ze hebben werkelijk genoten! Leuke activiteiten te beleven en te doen. De mannen zijn benieuwd naar de foto’s die door het personeel zijn gemaakt!

    0
  • Martin van der Vleuten Zegt:

    30 november 2015

    Kinderfeestje gehad 14 november 2015 met 7 kinderen in de leeftijdscategorie 9 jaar (jongens)
    De jarige werd enthousiast onthaald door de medewerkers en vervolgens op de Troon gezet.
    (In een inspirende ambiance)
    Na een korte introductie konden de kinderen hun eigen weg gaan.
    Door de diversiteit van de activiteiten is er voor ieder wat wils en voldoende afwisseling.
    Green Screen, piepschuim knutselen, kunst van scrap, 3d printer etc.

    Kinderen waren na 4 uurtjes totaal bek af en voldaan.
    De ouders hadden het ook leuk en relaxed ;-)

    Allen bedankt voor een geweldige middag en snel tot ziens….

    0
  • Linda van der Heijden Zegt:

    30 november 2015

    Super leuke middag gehad bij de Ontdekfabriek. Genoeg te doen en beleven!

    0
  • Danielle van hezewijk Zegt:

    25 november 2015

    Wij waren 21november met een redelijk grote groep kinderen voor een kinderfeestje bij jullie. Het was geweldig. Ook de film was een inspirende aanvulling op de workshops. Die willen we graag thuis met de hele club nog eens kijken

    0
  • Janneke de Cort Zegt:

    23 november 2015

    We hebben een fantastisch mooie bijeenkomst gehad in de Ontdekfabriek. Een creatieve hotspot voor sessies waar je graag ziet dat mensen verder denken dan de gebaande paden. En dat is gelukt! Met dank aan Thomas en zijn team.

    0
  • Veerle van der Linden - Avnet Zegt:

    11 november 2015

    Wij hebben een geweldig teambuilding event beleefd in de Ontdekfabriek! Wat een professioneel en enthousiast team. Perfect op elkaar ingespeeld en alles heel goed geregeld. Dankjewel voor de fantastische middag!

    0
  • Paul Bas Zegt:

    5 november 2015

    Niet zo zeer het feit dat wij het ’n geslaagde namiddag vonden… maar dat elk vriendje/klasgenootje de volgende dag – al dan niet bij monde van hun ouders – het (ook) ’n super leuk feest vonden! Zo zeer zelfs dat enkelen dezelfde formule voor de eigen verjaardag wensen! Top dus!

    0
  • Sander Zegt:

    19 oktober 2015

    Kinderfeestje gehad. De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad.
    Over het algemeen erg positief. Het enige minpunt is dat het duur is.
    Met name de reserveringskosten van 25 euro incl. minirondleiding is mi onnodig en zeker veel te duur.
    Ook zouden volwassenen/begeleiders geen 7,5 euro entree moeten betalen.
    Verder aanrader.

    Reactie Ontdekfabriek:
    Dank voor je reactie Sander! Wij zijn blij dat jullie positief zijn en ons kinderfeestje ook aan anderen aanraden. Wat betreft de kosten: de 25 euro is voor de reservering, een gezamenlijke introductie, een prachtig cadeau voor de jarige en voor gratis onbeperkt ranja voor de hele groep. Al onze tarieven worden voor elke reservering open en helder gecommuniceerd.

    0
  • Anna Vink-Biermans Zegt:

    12 september 2015

    Wat gaat de tijd toch snel als je kinderen hebt. Afgelopen donderdag werd onze zoon Pim 8 jaar! Als kinderen jarig zijn, wordt dat natuurlijk uitbundig gevierd. We begonnen afgelopen woensdag met een feestje in de Ontdekfabriek in Eindhoven. Pim had vijf vrienden uitgenodigd. Met zijn zusje erbij waren we met zeven kinderen.

    Voorheen hebben we alle kinderfeestjes thuis gevierd of op plaatsen waar je je eigen eten mee mag nemen. Dit jaar wilde Pim iets anders, dus besloten we te gaan kijken naar een leuke locatie die ook nog eens veilig was voor Pim. Een paar weken voor het feestje zijn we naar de Ontdekfabriek gegaan. Ik vertelde de medewerkers dat we graag het feestje daar wilden vieren, maar dat hij zeer ernstig allergisch is voor pinda’s en zijn zusje in mindere mate voor noten. Er werd meteen heel goed met ons meegedacht. Alle verpakkingen van al het eten werden nagekeken en we bespraken de mogelijke risico’s. Bij de Ontdekfabriek verkopen ze niks waar echt pinda in zit, dus konden we directe kruisbesmetting uitsluiten. De poffertjes én de taart waren veilig voor beide kinderen, dus we konden met een gerust hart het feestje daar geven.

    Het feestje was echt een succes. Toen we binnenkwamen werd nog even besproken dat alle pannen een keer extra goed waren schoongemaakt (dit hadden ze zelf bedacht, echt zo fijn als mensen met je meedenken) en dat iedereen was ingelicht dat er zorgvuldig moest worden omgegaan met het eten voor ons feestje. De kinderen hebben zich ontzettend goed vermaakt. Ze renden heel de middag rond van de ene leuke activiteit naar de andere. Zo hebben ze onder andere apparaten uit elkaar gesloopt en nieuwe dingen van gemaakt, een film opgenomen waarbij ze een dinosaurus versloegen, 3D printjes gemaakt, mooie creaties gemaakt van piepschuim en óók nog eens lekker en veilig poffertjes en taart gegeten.

    Petje af voor de klantvriendelijkheid van de Ontdekfabriek. Ik kan iedereen (met of zonder allergie) aanbevelen eens een kijkje te gaan nemen op deze bijzondere locatie op Strijp S in Eindhoven.

    Zie ook http://www.pindaallergie.nl/2015/09/kinderfeestje-in-de-ontdekfabriek.html.

    0
  • Jolande Bouma Zegt:

    10 september 2015

    Wij hebben een super feest gehad, mede door de goede begeleiding van het personeel! Heb veel reacties via de ouders van tevreden kinderen ontvangen! Zeker een aanrader!

    0
  • Esther Zegt:

    6 augustus 2015

    Ik vind het heel leuk om nieuwe dingen te beleven het was heel bedankt voor nieuwe dingen leren!

    0
  • Thijs Zegt:

    20 juli 2015

    Hele leuke middag gehad in de Ontdekfabriek op zondag 19 juli. Super goed concept en ook voor onze kinderen van 4 en 5 jaar al heel interessant en prikkelend voor de fantasie. Compliment ook aan het hele leuke, flexibele en vrolijke personeel. Leuk te zien hoe ze met de kids omgaan!

    0
  • Fontys Hogeschool Engineering en Automotive Zegt:

    17 juli 2015

    Op 1 juli hebben wij ons personeelsfeest met barbecue gehouden in de Ontdekfabriek. Het was een fantastische avond. Alles was super georganiseerd en de catering was geweldig.

    0
  • Glorius Zegt:

    14 juli 2015

    Onze zoon (7) heeft een geweldig feestje gehad bij de ontdekfabriek. Een erg leuk ontvangst waarbij onze zoon echt in het middelpunt stond en helemaal blij met zijn gekregen T-shirt. Ze waren met 4 meisjes en vier jongens. Ook de meisjes waren erg enthousiaste en gingen allemaal met een zelfgemaakte robot naar huis. De begeleiding was super aardig en de kinderen werden goed geholpen. De eigengemaakte film was het toppunt, die werd op school op het digibord nog even trots geshowd. Ze raakte niet uitgespeeld en kregen ze met moeite mee naar huis. Op en top verzorgd feestje alleen voor ons als ouders was het enige minpunt dat alles bij elkaar, de cake, film, entree voor ons als ouders, kindje dat geen poffertjes lust (werd niet van te voren extra gevraagd aan de kinderen) gewoon moest betalen voor iets anders te eten…al met al een super ervaring maar wel een prijzig kinderfeestje.

    Reactie Ontdekfabriek:
    Dank voor de geweldige recensie, Glorius. Naar aanleiding van je opmerking hebben we officieel geïntroduceerd dat kinderen die geen poffertjes willen ook kunnen kiezen voor broodje knakworst.

    0
  • Vivian van Gaal Zegt:

    13 juli 2015

    Bedankt Ontdekfabriek! voor de geweldige kettingreactie workshop. Een prachtig en interactief onderdeel van een creatieve teambuildings middag die MU organiseerde voor 65 internationale businessmensen.

    0
  • Rens Zegt:

    11 juli 2015

    Rens vond het super leuk om de cursus stop motion te doen
    Hij heeft er veel van geleerd.
    ook vonden wij de tijden van de cursus gunstig evt. eerst nog afspreken of wat anders doen en daarna naar de ontdekfabriek.
    super geregeld bedankt

    0
  • Ellen Zegt:

    9 juli 2015

    Het kinderfeestje van onze zoon Cas was zeer geslaagd! Ondanks de hitte heel goed te doen en voor elk kind wat wils! Goede begeleiding en ook heel leerzaam! Vriendelijke mensen! Cas werd 8 jaar en vanaf die leeftijd echt een aanrader!

    0
  • Janneke Moonen Zegt:

    6 juli 2015

    We zijn met groep 5 naar de Ontdekfabriek geweest. De kinderen hebben een film gemaakt en een bakfiets. Ze vonden het geweldig om te doen. Ook vonden ze het erg leuk dat we het filmpje later op school rustig konden bekijken. De begeleiding was enthousiast en duidelijk. Het vervoer was ook erg goed geregeld. We werden opgehaald door de bus van de Ontdekfabriek en weer netjes voor school afgezet. Alle kinderen hebben genoten.
    Dankjewel van alle kinderen en juf van groep 5 van OBS Cranendonck.

    0
  • Marielle Own Zegt:

    16 juni 2015

    Het was een super feestje voor de klas. De kinderen hebben genoten, iedereen kon zijn eigen ding doen… robots maken uit oude apparaten wat een super gaaf idee… we hebben wel gezegd dat ze dit niet thuis moesten doen.

    0
  • Jos van Doormalen Zegt:

    9 juni 2015

    Als je opzoek bent naar een leuk idee voor een kinderfeestje, is de ontdekfabriek zeker een aanrader.

    Hele leuke activiteiten voor de kinderen en ook de ouders kunnen zich er zeker vermaken, dit alles onder toezicht van uiterst vriendelijk personeel.

    Het is een hele opgave de kinderen weer mee naar huis te krijgen.

    Al min punt moet ik helaas echter de hoge kosten noemen.
    voor de rest niks als lof

    0
  • guus kostermans Zegt:

    1 juni 2015

    Ik vond het heel tof om het te doen.
    We hebben een film gemaakt met een green-screen.
    En nog veel meer, ik raad het aan voor veel mensen als je techniek leuk vindt.

    Guus, 9 jaar, groep 6

    0
  • van de Wiel Zegt:

    26 mei 2015

    Wij hebben op een zaterdagmiddag met 6 jongens en 3 meiden van 7-9 jaar de ontdekfabriek verkend. De mannen waren niet weg te slaan bij de scrap-hoek. Ze hebben gesloopt en gebouwd dat het een lieve lust was. De dames wisselden de activiteiten meer af, met als hoogtepunt het 3Dprinten. De ontvangst was leuk en tijdens de gehele middag liep er voldoende personeel rond om te helpen. Heel prettig. Toen we na 4 uur ontdekken naar huis wilden, was dat veeeeeel te vroeg!
    Wij gaan zeker nog eens terug!

    0
  • U. Hopmans Zegt:

    19 mei 2015

    Wij hebben het kinderfeest van onze dochter die 10 jaar werd bij de ontdekfabriek gevierd.

    Met 8 meiden de hele middag is super geweest. De medewerkers gaan op een hele leuke gezellige manier met de kinderen om. Geen minuut verveling en niemand die naar huis wilde op het einde van de middag!

    Oftewel een geweldige middag voor iedereen!

    Bedankt!

    0
  • Tjacolien Wiersma Zegt:

    16 mei 2015

    Wij hebben met onze 2e jaars studenten van ROC de Leijgraaf enorm inspirerende workshops gevolgd. Met dank aan Thomas!! Dank voor de fijne samenwerking!

    0
  • Sidenoca Zegt:

    13 april 2015

    Onze zoon heeft hier een fantastisch kinderfeest gehad.
    Een aanrader!

    Een prachtige creative omgeving waar ieder kind geweest moet zijn.

    Door het enthousiaste personeel van de Ontdekfabriek zal het een onvergetelijke ervaring worden voor jong en oud.

    0
  • K.Struik Zegt:

    4 april 2015

    Voor de kinderen een leuke kennismaking met techniek, maar jammer dat de begeleidende ouders en grootouders ook entree geld moeten betalen.

    0
  • Noortje Zegt:

    4 april 2015

    Noortje (9 jaar) en haar vriendinnetjes en vriendjes hebben
    een super leuke middag gehad.
    Ze wilden aan het einde niet naar huis :-)
    Geen moment hebben ze zich hoeven te vervelen.
    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
    Ook de poffertjes en de verse cake die zelfs nog een beetje
    was waren heerlijk. Deze moet je er wel apart bij boeken.
    Zeker een aanrader voor een te gek kinderfeestje!
    Oh ja het filmpje maken was ook helemaap top.

    0
  • Femke Janssen Zegt:

    23 maart 2015

    Het was superleuk om hier een kinderfeestje te mogen vieren!! Echt een aanrader….

    0
  • Linda van den Brink Zegt:

    4 maart 2015

    Zoals Tim Nelissen hieronder ook al schreef, zijn we laatst met het Platform Linked Data Nederland te gast geweest bij de Ontdekfabriek voor de lunch. We waren met ongeveer 30 mensen. De lunch was uitgebreid en zeer smakelijk. Daarnaast is de Ontdekfabriek een erg leuke omgeving, echt even wat anders. We kregen van een van de medewerkers een goede uitleg over de Ontdekfabriek en de uitnodiging om na de lunch nog even rond te kijken. Van de gasten kreeg ik allemaal positieve reacties op deze lunch!

    0
  • ay vugts Zegt:

    12 februari 2015

    ontzettend leuk! echt een aanrader!

    0
  • Tim Nelissen Zegt:

    12 februari 2015

    We hebben vandaag met het Platform implementatie Linked Open Data geluncht bij de ontdekfabriek. Het was hartstikke lekker en tevens een inspirerende omgeving om tussen de werksessies door even bij te praten. We zijn daarnaast ook zeer gastvrij ontvangen door de medewerkers van de Ontdekfabriek. Bedankt en wellicht tot een volgende keer.

    0
  • Marleen Zegt:

    11 februari 2015

    Vanuit Antwerpen was het helemaal de moeite om met 6 kinderen naar de Ontdekfabriek te komen, De workshop ” maak je Eigen Clip” was het hoogtepunt en de kinderen waanden zich heuse sterren !! Het was daarnaast een bijna-ouderwets plezier om ze zo gezellig met elkaar aan het knutselen te zien. De tijd was, zelfs met een hele zondagmiddag, nog tekort en we gaan het zeker nog eens overdoen. De verzorging van het feestje was knus, persoonlijk en verzorgd en de begeleiders erg enthousiast, behulpzaam en aardig.

    0
  • sbo de reis van Brandaan Zegt:

    29 januari 2015

    Vol spanning gingen de kinderen naar De Ontdekfabriek. Door het prettige ontvangst en de enthousiaste begeleiding hebben de kinderen een leerzame ochtend gehad. Iedereen ging trots naar huis met de zelfgemaakte bakfiets en wachtte vol spanning op hun eigen filmpje met het Greenscreen. Ze hebben genoten!
    Bedankt namens kinderen, leerkrachten en ouders van de reis van Brandaan.

    0
  • knoops Zegt:

    22 januari 2015

    Hallo,

    We hebben gisteren t kinderfeestje van ons zoontje gevierd in de ontdekfabriek.
    Ze hebben t allemaal superleuk gehad,ze wilden eigenlijk nog niet mee naar huis op t einde.
    Een goed teken,voor een geslaagd kinderfeestje.Ze vonden t ook zeker leuk dat ze hun eigen gemaakte kunstwerken mee naar huis mochten nemen!

    0
  • Palmer Coolen Zegt:

    14 januari 2015

    Hoi

    Ik heb een heel leuk feestje gehad. Een hele leuke jongen gaf ons een les hoe we een film moesten bedenken en maken voor een groen scherm. Je kon dan wisselende achtergronden neerzetten. Hij deed t zo leuk dat we later in de middag nog een een film hebben bedacht en opgenomen. Met piepschuim een tijger uitbranden was ook super vet. Lekkere poffertjes en lieve mensen om te helpen oh ja ook nog een film gezien waar ik van geleerd heb. Kei gaaf volgend jaar weer :-) groetjes Palmer en vriendjes

    0
  • Anja Zegt:

    5 januari 2015

    Afgelopen zaterdag heeft mijn dochter haar 10e verjaardag gevierd in de Ontdekfabriek. Alle kinderen hebben ervan genoten! Er is zoveel te doen dat er op elk moment voor elk kind wel iets leuks is. We waren al wel vaker als gezin hier geweest maar met zo’n groep zie je dat de kinderen weer hele andere dingen doen. Super! Het was goed verzorgd en ik wil jullie Ontdekteam bedanken voor een fijn feestje!

    0
  • Wytse (7 jaar) Zegt:

    16 december 2014

    Ik heb een heel leuk verjaardagsfeestje gehad in de ontdekfabriek!

    0
  • Lex Jansen Zegt:

    5 december 2014

    De Ontdekfabriek is echt een fantastische beleving!

    Leerlingen van het Da Vinci College uit Roosendaal waren in het kader van hun 75 jarig bestaan samen met Werk en Vakmanschap naar de Ontdekfabriek gegaan. We hebben daar een kettingreactie gemaakt en een film achter een greenscreen. De medewerkers van de ontdekfabriek zijn erg enthousiast en weten de kinderen te motiveren. De kinderen gaan lekker zelf hun gang en kunnen hun creativiteit kwijt.

    Echt leuke en leerzame activiteiten om jongeren te enthousiasmeren voor techniek!

    0
  • A+ groepen van saltoschool 't karregat Zegt:

    3 november 2014

    We zijn met 2 groepen naar de ontdekfabriek geweest, een samengestelde groep van 17 leerlingen in de leeftijd van 7 t/m 9 jaar en een groep van 16 leerlingen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar. De jongste groep heeft gewerkt met het project van de Uitvinders in Afrika, de oudere groep met de Uitvinders en de Verdronken rivier.
    We hebben in de klas de projecten uitgewerkt en deze waren leuk en leerzaam.
    De opdrachten waren leuk om uit te voeren.

    Daarna zijn we naar de Ontdekfabriek geweest en daar hebben de leerlingen een leuke leerzame ochtend gehad. het was een leuk project.

    0
  • Pim Zegt:

    16 oktober 2014

    We zijn gisteren met 11 kinderen in leeftijd van 7-9 jaar bij de ontdekfabriek geweest. Alle kinderen hebben het erg naar hun zin gehad, mooie dingen gemaakt, lekker buiten gespeeld met de karretjes en ook de film werd enthousiast bekeken. De begeleiding was vriendelijk en behulpzaam en ondanks lange wachttijden bij de 3D printer heeft iedereen de kans gehad iets moois te maken. Het was een geslaagd kinderfeest!

    0
  • de Bibliotheek Veldhoven Zegt:

    15 oktober 2014

    Voor het tweede jaar hebben wij de Ontdekfabriek uitgenodigd voor ons programma tijdens het jaarlijks terugkerende Cult & Tumult festival.

    Het was ook deze keer weer een groot succes, met de Workshop minikas !

    Veel kinderen stonden in de rij om mee te kunnen doen, en we waren zéér tevreden over de super enthousiaste en geduldige Ontdekfabriek medewerkers.

    Volgend jaar weer ?

    Wat ons betreft WEL !

    Succes ! Martijn

    0
  • Charlotte Zegt:

    13 oktober 2014

    Afgelopen zaterdag genoten tijdens het kinderfeest van onze dochter bij de Ontdekfabriek! De kinderen hebben zich een hele middag prima vermaakt met alle ontdekmogelijkheden. Welgeteld hebben ze in 7 minuten hun poffertjes naar binnen gewerkt om zo snel mogelijk weer te kunnen gaan spelen! Echt een aanrader!

    0
  • Dorien Faber Zegt:

    7 oktober 2014

    Wij hadden een geweldig verjaardagsfeestje voor onze kids en klasgenootjes van 6 en 7 jaar in de ontdekfabriek op 4 oktober. Het was prachtig weer dus de kinderen konden zich ook buiten helemaal uitleven. Het vraagt wat begeleiding maar het is het meer dan waard, dus ook leuk voor grote mensen:) En maar 2 kleine schaafwondjes en daar waren pleisters voor, met dank aan de vakkundige begeleiding van de enthousiaste medewerkers van de ontdekfabriek.

    0
  • Pleun Peters Zegt:

    22 september 2014

    Op zondag 14 september waren mijn ouders bij de ontdekfabriek samen met onze kinderen en neefjes en nichtjes (leeftijden tussen de 5 en 12 jaar). Ze hebben genoten van een heerlijke middag knutselen, ontdekken en experimenteren. Alles kan en mag, dat is voor kinderen uniek om mee te maken. Ze waren allemaal zo enthousiast dat ze zeker terug willen komen. Daarna nog lekker gegeten in het restaurant met fantastische bediening. Het was een top dag ! Bedankt !

    0
  • Carina Tielemans, NextOEM programma Zegt:

    7 augustus 2014

    Inspirerende omgeving voor een netwerkbijeenkomst voor het NextOEM programma! Veel dank voor de goede zorgen.

    0
  • Bs. Fellenoord Zegt:

    8 juli 2014

    Wij zijn met groep 8 bij de Ontdekfabriek geweest.
    Na de ontvangst hebben we een film gekeken over duurzame energie. Hierna zijn de kinderen zelf een film gaan maken m.b.v. een “blue screen”. Dat was erg leuk!
    Na de lunchpauze hebben we van piepschuim een tijger gemaakt. Een hele leuke opdracht!
    De begeleiding was erg enthousiast en hielp goed mee!
    Voor herhaling vatbaar!

    0