High Tech Ontdekkingsroute 2017

Gratis entree!

Op zaterdag 20 mei 2017 organiseert de Dutch Technology Week de High Tech Ontdekkingsroute. In De Ontdekfabriek kun je die dag tussen 11 en 18 uur uur geweldig leuke ontdek- en techniekactiviteiten van de bedrijven van Brainport Industries beleven.

Met enthousiaste high-tech toeleverbedrijven ga je aan de slag met virtual reality technologie, je bouwt en programmeert een robot en er zijn volop workshops waarin je eigen – technische – creativiteit kwijt kunt. Vele leuke activiteiten om aan deel te nemen; binnen én buiten!

robotDe entree op zaterdag 20 mei is gratis!

Op de woensdagen en zondagen van de Dutch Technology Week gelden onze normale openingstijden en kun je ons reguliere programma beleven. Scholen kunnen reserveren voor de doordeweekse dagen.