Stop-Motion techniekdiploma

TechniekdiplomaVoor jonge talenten die techniek leuk vinden zijn wij gestart met een speciaal cursusprogramma na schooltijd. In een kleine groep behandelen we leuke techniekonderwerpen met volop experimenteren, zelf ontwerpen en maken. Na een aantal weken techniekplezier ontvang je een echt Techniekdiploma!

Techniekdiploma Stop-Motion

Wil jij de allercoolste filmpjes posten op Instagram of YouTube? In 6 weken kun je een Master in Stop-Motion worden. Hoe cool is dat?! Klik HIER voor meer info en het aanmeldformulier. Download hier de flyer.

Gratis aanbod voor scholen

Scholen die ons Stop-Motion programma naschools op de eigen locatie willen aanbieden (uitgevoerd door een van onze medewerkers) kunnen contact met ons opnemen via info@deontdekfabriek.nl . Voor scholen zijn er geen kosten verbonden aan het programma. De ouders betalen de deelnamekosten.