Wij zoeken buschauffeurs

Sinds eind 2012 heeft de bus van De Ontdekfabriek al heel wat schoolkinderen vervoerd naar De Ontdekfabriek voor een ochtendje ‘techniekavonturen beleven’! Wij bieden het busvervoer gratis aan voor excursies van het basisonderwijs, met hulp van onze sponsoren.

Wat is onze schoolbus zonder die aardige buschauffeur?

De belangrijkste persoon in het busvervoer is natuurlijk de buschauffeur. We hebben een aantal enthousiaste chauffeurs, maar omdat het aantal ritten zo toeneemt en omdat een van onze chauffeurs met pensioen is gegaan zoeken we 2 chauffeurs erbij, die het leuk vinden om gemiddeld een ochtend per week onze bus willen besturen. Het betreft vrijwilligerswerk, met een onkostenvergoeding. Recente ervaring met een bus (D-rijbewijs) is vereist.

Dus ben je (of ken je) een gediplomeerde (ook met gezondheidsverklaring indien van toepassing) buschauffeur die flexibel inzetbaar is voor onze bus? Stuur dan een mail naar info@deontdekfabriek.nl of bel Thomas Kurcaba 040-7873506.

Organisaties die het busvervoer voor basisscholen mogelijk maken zijn : Connexxion/Hermes, VDL Bus & Coach, Brainport Industries, Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven, Vanderlande Industries, ASML.