Minecraft Mania

Maak een filmpje van jezelf in je eigen Minecraft Rollercoaster!

Wil jij ontdekken wat je allemaal met Minecraft kunt? Of ben je al actief met Minecraft en wil je nét dat stapje verder gaan? Schrijf je dan in voor onze Minecraft Mania workshop. Met onze begeleider bouw je samen in een groep een gigantische rollercoaster. En… je zult het bijna niet geloven: JIJZELF kunt in de rollercoaster gaan zitten! Dat doen we in onze green screen studio. Aan het einde heb je een filmpje waarin je zelf in je zelfgemaakte rollercoaster rijdt. Hoe cool is dat op YouTube of Instagram?!

*Wel even reserveren: meld je HIER aan.

Praktische info

Wanneer: Op zaterdag bij reservering door voldoende deelnemers. Startmomenten (bij voldoende deelnemers) 13.30 uur en 15.30 uur. Voor kinderfeestjes ook op woensdagen (reserveren via formulier kinderfeestjes).
Voor wie: jongens en meiden vanaf 8* jaar
Materiaal/apparatuur: niet nodig want dit wordt helemaal verzorgd door De Ontdekfabriek
Kosten: Euro 7,50 voor  de Minecraft workshop inclusief toesturen van het filmpje. Als je ook de andere avonturen van De Ontdekfabriek wilt beleven krijg je bij reservering vooraf korting op toegangskaartjes voor het hele gezin.
Reserveren: reserveer minimaal een aantal dagen van tevoren via dit formulier. De reservering is pas definitief ná onze bevestiging. Als je op het laatste moment een reservering wilt doen, bel ons dan even direct na het invullen van het reserveringsformulier: 040-7873506. Kinderfeestjes graag via deze link aanvragen.

*Niet elk kind is hetzelfde. Jongere kinderen lopen het risico dat het niveau en de vereiste zelfstandigheid niet goed aansluit. Minecraft ervaring is voor jonge kinderen sowieso een voorwaarde voor een leuke beleving.