Deze maand GRATIS voor jou? Reken uit!

De Ontdekfabriek bestaat 5 jaar! En daarom vieren we een speciaal verjaardagsfeest. Was jij 5 jaar in het jaar 2009, toen De Ontdekfabriek voor het eerst de fabrieksdeuren opende? Dan mag jij deze maand GRATIS naar De Ontdekfabriek.* Kun je uitrekenen of deze actie ook voor jou geldt? Hopelijk zien we je dan deze maand!

*Deze actie geldt voor bezoeken in december 2014 (op woensdag, zaterdag of zondag en in de vakantie) onder begeleiding van een betalende volwassene. Reserveren is niet nodig. Print wel even de BON uit, vul de rekensom in en zorg voor een bewijs aan de kassa dat je in 2004 geboren bent. De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, schoolbezoeken of (kinderfeest)arrangementen.

P.S. deel deze actie zodat zoveel mogelijk 10-jarigen er gebruik van kunnen maken!