Iedereen aan tafel! DDW 2014

Van 18 tot en met 26 oktober 2014 is het weer Dutch Design Week. Tijdens DDW 2014 staat De Ontdekfabriek in het teken van het thema ’Iedereen aan tafel’. Je kunt ontwerpen maken die het samen eten nog beter of leuker maken. Je maakt samen met onze begeleiders (en je ouders) je zelfontworpen tafels, stoelen, verlichting, bestek en/of servies. Supercool!

Ontwerpwedstrijd van Het Klokhuis

Als je  wilt stuur je je mooiste ontwerp daarna in voor de ontwerpwedstrijd van het TV programma ‘Het Klokhuis’. De 5 beste ontwerpen zullen echt worden gemaakt in samenwerking met Design Academy Eindhoven. Deze worden gepresenteerd tijdens de Dutch Design Week 2015.

Maak je eigen appeltaartje tijdens de Dutch Design Week

dutch design week taart ontdekfabriek

Zin in een appeltaart van begin tot eind helemaal door jouzelf gemaakt, met leuke trucjes als bijvoorbeeld een eiwit- en eigeel-scheidsysteem? Daphne, de lieve barvrouw van De Ontdekfabriek gaat jou daarbij helpen in een hele leuke workshop! Aan het einde van de workshop heb je een verrukkelijk zelfgemaakt appeltaartje om lekker zelf op te eten. En wist je dat taart die je zelf gebakken hebt de allerlekkerste taart is die er bestaat?!

Elke dag begint deze speciale workshop om 16.30 uur. Je kunt je vooraf inschrijven bij de bar in De Ontdekfabriek. De workshop gaat door als er zich minimaal 10 kinderen hebben aangemeld. Deelname aan deze leuke workshop kost € 4,-  (plus de kosten voor het toegangskaartje van De Ontdekfabriek).

De Ontdekfabriek is tijdens de hele Dutch Design Week geopend. Kijk HIER voor de openingstijden.