Jouw Slimste Idee voor de Koning

11 gemeenten uit de slimste regio van de wereld willen onze nieuwe koning inspireren met een slim idee van kinderen en jongeren: een uitvinding die hij zelf kan gebruiken, of een uitvinding die hij aan anderen kan geven.

Heb jij een slim idee?

Kijk op www.jouwslimsteidee.nl, zend je idee in, zorg dat anderen op je stemmen en bereik de finale… Nu nog geen idee? Gebruik dan de ideeënmachine!

Met de burgemeester naar de finale

Is jouw uitvinding het slimste idee van je gemeente? Dan mag je het presenteren in de finale. Jouw burgemeester gaat je daarbij coachen. Het winnende idee wordt aangeboden aan de nieuwe koning en de bedenker ervan wint een iPad!

Mogelijk gemaakt door:

De innovatiewedstrijd ‘Jouw Slimste Idee voor de Koning’ wordt uitgeschreven door de gemeenten Veldhoven, Valkenswaard, Son en Breugel, Someren, Geldrop-Mierlo, Helmond, Heeze-Leende, Eindhoven, Eersel, Best en Bergeijk en wordt ondersteund door De Lage Landen, Coöperatiefonds Rabobank Eindhoven-Veldhoven, FHK Pleisterplaats en PHC Telecom. De organisatie is in handen van De Ontdekfabriek in Eindhoven. Daar vindt op 3 juni 2013, tijdens de ‘Dutch Technology Week’ ook de finale plaats.

Twitter @BrainTriggerNL #jouwslimsteidee